63 години – град Исперих

Снимка: Община Исперих

Днес се навършват 63 години откакто с указ на Президиума на Народното събрание от 31 януари 1960 г. село Исперих е обявено за град.

Ето какво сподели кметът инж. Белгин Шукри по случай празника на Исперих.

YouTube

Уважаеми съграждани,

Днес се навършват 63 години откакто с указ на Президиума на Народното събрание от 31 януари 1960 г. село Исперих е обявено за град.

В себе си днешният ден събира емоция и признателност към делата и заветите на нашите предци. В днешния ден оценяваме постигнатото и отправяме поглед напред. Какво ще бъде бъдещето на Исперих, зависи само от нас!

Във времена, наситени с предизвикателства, повече от всякога трябва да бъдем обединени и в трудните моменти да гледаме в една посока. Нашата основна цел е Исперих да бъде място, в което нашите деца да растат, да учат, да създадат семейства, а нашите родители да имат достойни старини. Това е моят приоритет!

Искрено благодаря на всички партньори на Община Исперих през годините и на всеки един жител на общината за усилията, които полагате, и за приноса, който давате, за развитието на града ни – те са гаранция за бъдещето на Исперих и за изграждането му като икономически, културно и социално успешен град. Вярвам, че ако с действията си даваме пример и вдъхновение на младите, те ще продължат след нас и ще се справят още по-успешно!

Пожелавам на всички исперихчани утрешният ден да ни донесе здраве, щастие, мир и благополучие.

Честит празник на всички, които обичат Исперих!

Инж. Белгин Шукри, Кмет на Община Исперих

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе