Как да спестим пари от подаръците за 14 февруари?

С наближаването на 14-ти февруари, по-познат и като Деня на влюбените, все по-често се задава и въпросът: какво да подарим на половинката си за празника? Всеки един от нас може да отдели различна част от бюджета си за подарък и именно по тази причина сме Ви подготвили няколко идеи, които да бъдат подходящи за всеки. Ако тази година сте решили да избягате от плюшените играчки, но и мислите, че сте подарили на половинката си всичко възможно, Ви предлагаме да прочетете следващата статия до край.

Започваме с може би един от най-предпочитаните подаръци от всяка жена и всеки мъж – качествен парфюм, защото стилът не е само в дрехите, но и в парфюма. С код за отстъпка ПАРФИМО и техните промоции можете да се насладите на голям избор от парфюми, а също и на козметика, които да накарат партньора Ви да се почувства специален. Познавайки вкуса на дамата до Вас, няма да е трудно да вземете правилното решение, а и по този начин тя ще се радва на продукта и дълго след празника.

YouTube

Искате да зарадвате мъжа до Вас, а Вашата половинка старателно се грижи за брадата си? Подарете му специално масло – този вид продукти подхранват и хидратират косъма, тъй като в по-голямата си част съдържат комбинация от растителни съставки.

В случай, че искате да предизвикате себе си и да изберете по-нетрадиционен подарък на  изключително достъпни, цени можете да се възползвате от всички намаления в Алиекспрес. Там ще откриете подарък, който да е не само оригинален и подходящ за бюджета Ви, но и полезен за бъдещия собственик. За да зарадвате близък, може да му подарите преносима лампа за четене на книги. Лампата се захваща директно за книгата и фокусира светлината на желаната страница. Този аксесоар е перфектния подарък за всеки любител на хартиените книги, тъй като все повече хора избират да четат електронни такива.

Друг полезен подарък би бил и настолно LED огледало. Всяка дама знае, че осветлението винаги може да се окаже недостатъчно силно и да наруши процеса на гримиране, а този случай LED огледалото ще се окаже истинско спасение. Ако пък половинката Ви е любител на различни приспособления, които да правят ежедневието Ви по-разнообразно, можете да и подарите LED смесител за душ. Този тип аксесоари имат прекалено завишени цени във физическите магазини, а в китайската платформа може да ги закупите на изключително достъпни цени. С ярък, необичаен поток от вода при сутрешния душ ще придадете настроение към началото на деня и разсънването ще Ви се стори приятно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе