Наградиха победителите в конкурса за празника на града, организиран от Община Исперих

Кметът Белгин Шукри и неговият заместник Аксел Кючюк наградиха участниците в конкурса „Исперих – град с името на хан“, организиран от ЦОБ „Петя Йорданова“ и Община Исперих по повод 63-годишнината от обявяването на Исперих за град.

Над 80 участници от I до IV клас от деветте общински училища демонстрираха творчески умения и заложби в категории за писане на есе и стихотворение и създаване на художествени произведения в областта на изобразителното изкуство.

YouTube

Учениците получиха грамоти и предметни награди. Преди връчването на отличията кметът на Община Исперих изказа своята благодарност към всички участници и техните ръководители. “За мен е удоволствие, че млади хора като вас имат потребност да участват в обществени прояви, свързани с историята на родния край. С този конкурс почитаме историята на Исперих и откриваме нови таланти! Продължавайте да творите, да учите и да надграждате себе си, защото вие сте гарант за едно по-добро общество“ – посочи градоначалникът.

Кметът благодари на журито с председатели Георги Деков и д-р Веселина Белева и членове Миланка Михайлова, Ирина Петрова, Мария Николаева и Искра Цанкова, които разгледаха творбите и отличиха най-добрите.

Протоколи с резултатите от конкурса можете да откриете в снимковия материал.

КМЕТЪТ БЕЛГИН ШУКРИ И НЕГОВИЯТ ЗАМЕСТНИК АКСЕЛ КЮЧЮК НАГРАДИХА УЧАСТНИЦИТЕ В КОНКУРСА, ПОСВЕТЕН НА ИСПЕРИХДнес…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Tuesday, February 7, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе