„Петък с Yettel” през февруари идва с отстъпки, в които се влюбваш

Куп изненади очакват този февруари потребителите в традиционната игра  „Петък с Yettel”, която се провежда всяка седмица в приложението на телекома. В месеца на любовта потребителите могат да спечелят някоя от страхотните оферти, с която да зарадват себе си или да споделят с любим човек, като изненадите са не само от Yettel, а и от ключови партньори на оператора: Ozone.bg, Top Rent a Car, Booking.com, верига хотели „Шарлопов груп“, Praktis и Escreo.

Клиентите могат да спечелят някоя от отстъпките, като открият специалния банер на началния екран в приложението Yettel и изтрият виртуалната скреч карта.

YouTube

През целия февруари потребителите могат да спечелят 25% намаление за смартфона NOKIA G60 5G 128GB – създаден с грижа за бъдещето от 60% рециклирана пластмаса. С него потребителите получават първокласни възможности с най-новата камера с изкуствен интелект, а 6,58” FHD+120 Hz дисплеят осигурява супер плавно смартфон изживяване. Феновете на музиката и подкастите ще могат да спечелят намаление от 15% за елегантните безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i, които впечатляват със своя High Resolution звук, и 10% за APPLE AirPods Pro 2nd Gen MQD83ZM/A и SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro – едни от най-харесваните от потребителите слушалки.

Мечтаното романтично бягство ще бъде по-близо с отстъпката от 12% за кола под наем от Top Rent A Car,11% намаление за резервация в хотелите на „Шарлопов груп“ и 4% кешбек от Booking.com. Само на 10 февруари могат да бъдат спечелени и 15%  за разнообразни козметични предложения на Ozone.bg. Praktis също се включва във февруарското раздаване на изненади с намаления от 15%. Функционалните и въглеродно-неутрални бои на ESCREO са част от офертите на петъчната игра на Yettel със 100 лв. отстъпка при поръчка над 290 лв. С ESCREO всяка гладка повърхност се трансформира в пространство за творчество, а написаното лесно може да бъде изтрито.

Всеки потребител има възможност да играе за страхотните оферти по веднъж всеки петък,  а спечелената изненада може да бъде споделена с друг абонат, който е в мрежата на Yettel. 

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе