Дневен хороскоп за 17 февруари 2023, петък

Овен

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

YouTube

Телец

През този ден чувството Ви за хумор ще е над всичко, но рискувате да засегнете някого. Ако знаете кой е по-чувствителен към шегите Ви – спестете им ги! Не всеки ще Ви се зарадва. Все пак, бъдете толерантни към емоциите на околните, за да не си навлечете проблеми.

Близнаци

В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаци през днешния ден. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Рак

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Няма да сте настроение за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Лъв

Този ден е белязан със съмнения и разочарования в любовта. Контактите с партньора са затруднени. Постарайте се да не се загубите в кръга от безкрайни проблеми. Днес не си заслужава да правите дългосрочни планове, а обърнете внимание само на текущите дела. На мнозина се налага да съкратят разходите за хранене и за подаръци на близките си хора.

Дева

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Очакват Ви нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Везни

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета Ви.

Скорпион

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Стрелец

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Днес ще трябва да споделите чувствата си. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Козирог

Днес Ви очакват много приятни изненади и неочаквано познанство. Възможно е да осъществите тези мечти, които в последно време не са Ви напускали. Използвайте свободното си време за обмислянето на отдавна висящите дела. Възможни са резки скокове – от неоправдано скъперничество до разточителство. Трябва правилно да разпределяте парите си.

Водолей

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за Вас. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

Представителите на зодия Риби днес могат да усещат прикованото към тях внимание на противоположния пол. Преливащите от енергия Риби вселяват радост и оптимизъм в околните. Препоръчва се колективна работа или учение. Денят предвещава печалба на Риби с творчески професии.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе