Дневен хороскоп за 4 март 2023, събота

Овен

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

YouTube

Телец

През този ден погледнете с повече кураж към бъдещето. Щом сте изпълнени с чисти помисли, няма как да сгрешите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации днес и в близките дни. Вечерта си починете.

Близнаци

Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време.

Рак

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Лъв

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Дева

Имате достатъчно лични ангажименти. Събота се оказва твърде динамичен за представителите на Дева. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Везни

През този ден най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение през последните дни и седмици. Не се залавяйте с нова работа, за да запълните освободилото се време. Просто се насладете на спокойствието и релаксирайте пълноценно.

Скорпион

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Стрелец

Важно е да бъдете мъдри и да слушате какво казват другите, за да сте сигурни, че по същество не сте пропуснали нещо. По този начин ще избегнете проблеми, които наистина не Ви трябват.

Козирог

През този ден погледнете с повече кураж към бъдещето. Щом сте изпълнени с чисти помисли, няма как да сгрешите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации днес и в близките дни. Вечерта си починете.

Водолей

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолей, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Риби

Много добър ден за срещи в неформална обстановка. Днес лесно можете да намерите общ език с хората и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят бизнес преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар – това значително ще скъси пътя към успеха.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе