Кубратските емпатисти с нов празничен жест към любимите баби и майки

Вдъхновени и заразени от проявите на добротата, която носи положителни реакции и чувства, емпатистите се обединиха около нова празнична идея. Само след два дена, на 8 март, най-нежната част на Планетата ще бъде обсипана от цветя и добри благопожелания.

Всички жени са герои, но особена почит заслужават тези, които сами си отглеждат децата или внуците. Друга част сами посрещат празника, поради това, че децата им живеят в чужбина или са овдовели. Към тази чувствителна категория жени, насочи своето внимание, доброволческият екип на кубратската комисия, която успя да изненада през почивните дни, жените, които заслужават висока оценка, защото независимо, че са сами, не спират да даряват с грижи и любов децата и внуците си, които отглеждат сами. Една баба и една самотна майка от Бисерци, няколко самотни жени, които посети кметът на Сеслав от името на Клуб „Емпатия“, жени от Мъдрево и Звънарци получиха празнични пакети с пожеланието да си подарят малка свежа закуска навръх 8-ми март, ароматно кафе с вкусни шоколадови изкушения.

YouTube

И този път доброволците, не останаха сами. Тяхната инициатива получи подкрепа от далечен Пирдоп, след като жителката на града с инициали С.С, научава за многобройните изяви на Клуба от пленника й, който е част от добротворците.

„Мили деца, не спирайте да правите добро и да правите щастливи хората около Вас“, пише в поздравителната си картичка нашата нова приятелка от Пирдоп, която изпрати и няколко празнични пакета за наближаващия 8 март.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе