Дневен хороскоп за 19 март 2023, неделя

Овен

 

YouTube

Може да има очевидно противоречие между това, което искате сега и това, което близките Ви искат. Необходимо е да се постигне общо решение, но някой трябва да го предложи все пак, за да започне диалог. Бъдете склонни към компромиси.

 

Телец

 

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

 

Близнаци

 

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Вторник ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия Близнаци. Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

 

Рак

 

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

 

Лъв

 

В вторник не се претоварвайте. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

 

Дева

 

Ще подобрите душевното си равновесие, ако заложите на позитивни мисли, срещи с приятели, повече движение и слънце. Вторник е благоприятен ден за Дева, но не за всичко. На преден план се очертават проблеми за ангажираните с делова дейност. Вие следва да действате внимателно, тъй като не е изключено да се сблъскате с хора, които ще се опитат да Ви измамят. Ситуацията ще предизвика неприятности.

 

Везни

 

През този ден не взимайте важни решения и давайте точни и ясни отговори. „Да“ и „Не“ рядко биват използвани в живота, така че не се чувствайте виновни, а действайте инициативно. Не се сърдете на дразнителите. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

 

Скорпион

 

В вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

 

Стрелец

 

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

 

Козирог

 

През този ден ще имате нужда от повече разбиране и подкрепа от страна на близките Ви хора. Опитайте се да им обясните състоянието си, а не стискайте зъби, за да не се получат недоразумения. Бъдете директни, но спокойни. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява самочувствието Ви след това.

 

Водолей

 

През този ден ще бъдете зарадвани от близките си. Насладете се на момента и им благодарете за всичко през изминалата година. Емоциите Ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Отвътре Ви се надига чувството на неудовлетвореност, но не можете точно да го конкретизирате.

 

Риби

Ако финансовото Ви положение позволява това, направете някакво дарение. В близко бъдеще Вие на практика може да се убедите в истинността на пословицата „каквото посееш, това ще пожънеш“. През втората половина на деня е възможно да имате сблъсъци в личен план. Не е нужно да концентрирате прекалено вниманието си върху интимни проблеми. В края на краищата трябва да разберете, че сексът и любовта не са едно и също нещо.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе