Над 170 души ще вземат участие във военно-симулативната игра „Операция Благоево“ на 26 март

Ден преди да приключи записването за военно-симулативната игра, организирана от спортен клуб „Еърсофт Разград“, на територията на бившия военен лагер край Благоево, организаторите споделиха, че очакват над 170 участници от цяла България.

Желаещите за участие в първата по-сериозно организирано събитие от нас се оказаха повече, отколкото очаквахме и бройката към момента надминава 170 души. Записани има от цяла Североизточна България – Варна, Шумен, Силистра, Тутракан, Търговище, Добрич и др. Участници ще има и от София, Пловдив и Стара Загора“, сподели председателят на спортния клуб Николай Николаев (в дясно на снимката).

YouTube

Интересът към организираната от нас военно-симулативна игра е голям вероятно заради интересния сценарий, който сме подготвили. Освен него, ние се постарахме да заснемем и интригуващ трейлър, който разпространихме преди седмица по социалните мрежи и каналите на нашия клуб. Вече всичко по организацията е уточнено и очакваме всички участници на 26 март“, сподели Петромир Пенчев – един от организаторите.

Важно е да уточним, че всеки желаещ да се доближи близо до спорта, който практикуваме, може да го направи до 10:30 ч. в деня на играта, тъй като на терена няма да бъдат допускани цивилни лица. Важно е да упоменем и, че всеки трябва да носи предпазни очила“, споделиха още организаторите.

Желаещите да вземат участие могат да се запишат до 23,59 ч. на 24 март на адрес https://airsoftrazgrad.eu/blagoevo/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе