Изборният ден в област Разград приключи

Снимка: Данче Бозаджиева

Към приключването на изборния ден в Разградско няма данни за възникнали сериозни инциденти. Създадена е необходимата организация за охрана при транспортирането на книжата и машините от изборните секции до РИК.

Звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Разград са издали в изборния ден 13 удостоверения  на граждани с изгубени, откраднати или повредени лични карти, за да могат да упражнят правото си на глас. Искане за издаване на такова удостоверение гражданите можеха да подадат до 19.00 часа днес. В Разград са издадени 6 удостоверения, в Исперих – 4 и в Лозница – 3.

YouTube

До 19.30 часа днес служителите на „БДС“ връчваха новоиздадени лични карти, за които граждани са подали заявления през седмицата. От общо 13 документа в Разград са връчени 2 лични карти, в Исперих – 8 лични карти, в Кубрат – една и в Лозница 2 лични карти.

Общо постъпилите сигнали за изборни нарушения в ОДМВР-Разград през днешния ден са 8. Всички са отработени и материалите са изпратени по компетентност в прокуратурата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе