Подписка от жителите на село Лъвино към кмета на Исперих за слагането на „легнал полицай“ в селото

Жители на село Лъвино събраха подписка, адресирана до кмета на община Исперих във връзка със слагането на „легнал полицай“ на улица „Шести септември“ №30.

Подписката гласи следното:

YouTube

„Ние, долуподписаните жители на с. Лъвино, Ви сигнализираме за постоянни нарушения от водачи на МПС, предизвикващи ПТП и създаващи опасност за жителите на селото при преминавате през селото по главния път на ул. Шести септември. Поради липсата на контрол и предразполагащия терен, преминаващите автомобили се движат с много над разрешената скорост за движение в населени места. Няма година, в която да не се отбележи с ПТП на въпросния участък. Последният инцидент се случи на 15 февруари 2023 г., при който лек автомобил катастрофира и влезе в двора на семейство, живеещо на ул. Шести септември №26. Въпросната улица е населена с млади и възрастни семейства и създава страх у нас, че е възможно да се случи най-лошото – да бъде блъснато дете или възрастен наш съселянин.

Молбата на жителите е да бъдат взети необходимите мерки за контрол и обособяване на легнал полицай на ул. Шести септември №30.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе