Поздравителен адрес от директора на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ по случай Световния ден на здравето

Поздравителен адрес от директора на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ д-р Станимир Георгиев по случай 7 април – Световен ден на здравето и професионален празник на здравните специалисти.

Уважаеми колеги, специалисти по здравни грижи и служители,

За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай 7 април – Световен ден на здравето и професионален празник на здравните специалисти. Честит празник на всички хора, свързали живота си с най-хуманната професия – лекари, медицински сестри, зъболекари, фармацевти и всички работещи в областта на здравеопазването.

Изказвам своите искрени благодарности за неуморния труд, който полагате ежедневно, за енергията, която влагате за запазване на авторитета и просперитета на МБАЛ „Свети Иван Рилски” – Разград, както и удовлетворението си от постигането на добри резултати в различните области на дейност на лечебното заведение.

Пожелавам Ви здраве, благополучие и много успехи както в професионален, така и в личен план. Не спирайте да вдъхвате надежда, да бъдете сила и опора и да изпитвате удовлетворение от работата си – една от най-благородните и достойни професии, позната на човека.

С уважение, Д-р Станимир Георгиев
Изпълнителен директор на МБАЛ „Свети Иван Рилски” – Разград

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе