Мъжки парфюм, който няма да остави безразлична нито една жена

С правилния аромат дори най-скромното и тихо момче се превръща в сексуален, пламен сърцеяд. Благодарение на статистиката, прегледите на доволни клиенти, експертите съставиха класация на най-съблазнителните мъжки парфюми, които ще станат неразделна част от образа на успешен и привлекателен джентълмен. 

Топ 7 на най-популярните мъжки аромати

Удивително е, но над 70% от хората не носят правилния аромат редовно, което означава, че мъжете, както и жените, са склонни да променят парфюмерийните предпочитания в зависимост от настроението, метеорологичните условия, събитието, на което отива мъжът и т.н. И така, следната позиция отваря нашия списък:

YouTube

  1. Christian Dior Fahrenheit. Тоалетна вода „Фаренхайт“ – химн на смелостта и благородството. Ароматът се появява през 1988 г. и все още не е загубил своята актуалност. Весела композиция с нотки на виолетови листа, кожа, индийско орехче, лавандула и мускус ще се хареса на целеустремени и самоуверени мъже, които не са свикнали да губят.
  2. Chanel Egoiste Platinum. Изпълнен със сила, чувственост и енергия, този изтънчен фужерен аромат е продължение на добре познатата серия Égoïste. Тоалетната вода е особено свежа и подчертава изтънчения вкус на своя притежател. В парфюма ясно се усещат нотки на лавандула, здравец, градински чай, розмарин и дъбов мъх. Egoiste Platinum е насочен към екстровертите, които обичат провокациите и разбират от лукс. Линията Platinum Égoïste включва също дезодоранти, продукти за бръснене и душ, така че никакви чужди миризми да не прекъсват луксозното звучене на легендарната композиция.
  3. Hermes Terre d’Hermes. Извикайте миризмата на затоплена от слънцето земя след проливен дъжд, полъхът на ветрец върху лицето ви, първият лъч, пробиващ се през тежките сиви облаци. Именно с такива спомени парфюмната вода Hermes Terre d’Hermes се обвива в лек и деликатен воал. Безтегловната и ненатрапчива композиция остава завинаги в паметта. Магнетизмът на тандема от дървесни и пикантни акорди е толкова силен, че кара жените да се въртят след тях. Ароматът разказва за свободолюбив човек, който обича да пътува и живее за собственото си удоволствие.
  4. Givenchy Gentleman only. Аристократичната дървесна композиция е въплъщение на вечната класика. Елегантният аромат с нотки на зелена мандарина, индийско орехче, черен пипер, тамян и мускус е чудесен за ежедневна употреба. Тоалетната вода се избира от решителни и благородни господа, за които честта е най-много.
  5. Giorgio Armani Acqua Di Gio. Тоалетната вода от Armani е надарена със силата да подчертае вродения чар, да придаде блясък на образа и да даде опияняващо усещане за свобода. Фужерният воден аромат е много подходящ за галантни мъже, които водят активен начин на живот. Композицията се отваря със свежи цитрусови нотки, допълнени от жасмин, кориандър и индийско орехче. Амбра, бял мускус, дъбов мъх и кедър придават пикантност и изразителност на звука.
  6. Guerlain L’Homme Ideal. Идеалният мъж не съществува, но идеалният мъжки аромат – да, и той се роди благодарение на една от най-старите парфюмни къщи в света Guerlain. В сърцето на композицията е чувствен съюз от ориенталски и дървесни нотки, който кара сърцето на жената да бие по-бързо. Яркият звук е изпълнен с аромат на бергамот, бадем, българска роза, тамян и кожа. “Идеал“ е страхотен за успешни и целенасочени мъже, които никога не губят.
  7. Chanel Allure Homme Sport. Ароматът прави този, който го носи, невероятно привлекателен, засилвайки естествения му чар. Луксозна гама от дървесни и пикантни аромати е въплътена в темпераментна и чувствена композиция. Парфюмът олицетворява стилен мъж, който е свикнал да постига целите си.

Не забравяйте, че парфюмната вода трябва да подчертава индивидуалността и да съответства на характера на собственика. Изберете своята перфектна украса и се пригответе да се запознаете с нови хора!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе