Маратон на четене в исперихската библиотека

На 11 май 2023 г. по повод професионалния празник на библиотекарите, Централна общинска библиотека „Петя Йорданова”, гр. Исперих проведе Маратон на четенето съвместно с библиотечните специалисти от читалищата на територията на община Исперих, ученици от Профилирана гимназия „Васил Левски”, гр. Исперих с ръководители: г-жа Валентина Денева и г-жа Сузан Меджид и представители на Литературен клуб „Петя Йорданова”.

Началото на Маратона на четенето постави г-н Аксел Кючюк – заместник-кмет на Община Исперих, който отправи и пожелания към всички присъстващи от името на инж. Белгин Шукри – кмет на община Исперих, както и от свое име. След него щафетата беше поета от ученици на Профилирана гимназия „Васил Левски“, които се представиха със стихотворения на български и английски език, а след тях се включиха представители на Литературен клуб „Петя Йорданова”, гр. Исперих и библиотекари от община Исперих.

YouTube

Приятна изненада за празника ни поднесоха и слънчевите деца от ДГ „Мечо Пух”, гр. Исперих придружавани от г-жа Елнар Хамид – директор на детската градина и г-жа Ханифе Хасан.

На 11 май 2023 г. по повод професионалния празник на библиотекарите, Централна общинска библиотека „Петя Йорданова”, гр….

Posted by Централна общинска библиотека "Петя Йорданова" гр. Исперих on Friday, May 12, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе