Николина и Мария Чакърдъкови идват в Разград с Неврокопския ансамбъл

Уникално по рода си събитие ще се състои в Разград на 30.05 от 19ч в ОКЦ Разград. Фантастичен, незабравим концерт на Николина Чакърдъкова и Мария Чакърдъкова с Неврокопския ансамбъл – побързайте да си закупите билет, защото до датата билети не остават, никога.

Всички концерти с тях преминават в бурни аплодисменти, песни,енергични танци и накрая завършват с танци, които се вихрят от публиката…

YouTube

Разград е от първите градове, които ще видят за първи път на НАЙ – НОВИЯ им спектакъл. Очаква ви едно незабравимо пътешествие в света на народната музика и танци!
Ще видите и чуете нови песни, ще имате възможността да се насладите и на едни от най – популярните и познати изпълнения на двете певици, ще има много музика, УНИКАЛНИ танци, светлини, красива хореография.

Мария Чакърдъкова е продължение на делото, песните, творчеството и музиката на Николина Чакърдъкова. Затова двете застават на една сцена, рамо до рамо, с още по – голяма сила и енергия! СИЛА, която само майчината обич притежава.

На сцената ще се потопите в магията на народната музика, ще станете свидетели на една „приказка” за приемствеността, за първите трепети, за любовта, за очакването, за мечтите, за порива да пееш и танцуваш.

Знаете колко пламенно танцува Николина – да й се чудиш на енергията, знаете какъв ангелски глас има, знаете колко позитивно минават нейните концерти…И знаете, че и сега ще изпълни душата ви и ще си тръгнете заредени и ще го помните дълго!

БИЛЕТИ в касата на ОКЦ Разград
Телефон за резервации и информация: 0882025942

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе