Обувки на токчета – какви да изберем?

Обувките винаги са заемали водеща роля в дамския гардероб. Те може да бъдат в богата палитра от цветове и височини и от различни материали. Същевременно в разнообразието има модели, които са по-специални от другите. Това са обувките на токчета. Те са способни тотално да променят дамския силует. Тъй като да се носят постоянно високи токчета е неудобно, може да изберете за собствения стил на обличане модел на дебело токче. Той никога не излиза от мода, а има години в които е става основен хит.

Защо да купим обувки на с дебел ток?

Има три причини, поради които обувките на дебел ток са популярни сред жените. На първо място те носят в себе си финеса и елегантността на високата обувка. От друга страна, те са устойчиви и по-малко натоварват краката. Това ги прави добър избор за дълъг работен ден. Трето, универсални са. Ако искате да изглеждате модерно и да бъдете в крак с най-новите тенденции, може да следите колекциите от обувки с дебел ток на answear.bg. В тях ще откриете вълнуващо разнообразие от модели. Повярвайте ни, наистина е вълнуващо. През последните години дизайнери от цял свят предлагат всевъзможни интерпретации на обувките с дебел ток. Може да ги видите в класически вид, но и в спортен, екстравагантен и т.н. Това ги прави подходящи за носене не само с елегантно облекло, но и със спортен екип, сет от къси панталони и кроп топ и много други.

YouTube

Повечето обувки с дебел ток са предназначени за ежедневно носене или в офиса. Ще откриете и модели за вечерни събития. Може да ги различите по материала, от който са изработени. Елегантните обувки с дебел ток за вечерен тоалет обикновено са лачени или от велур. Те са по-изящни и може да са декорирани с бляскави елементи.

За този сезон изберете обувки с дебел ток в модерен цвят. Какъв да бъде той?

Цветът на обувките е фактор, който си струва да не подценявате. Той е способен да направи тоалета ви още по-ефектен или да го провали. Често модните къщи предлагат модели в класически цветове, но за всеки сезон подбират и нещо в оригинална разцветка. Ако тепърва попълвате гардероба си с обувки с дебел ток, изберете чифт в универсален цвят като бежовото. По този начин може да го комбинирате с дрехи в различни цветове. Характерно за бежовите обувки е, че издължават визуално стъпалата, тъй като хармонират с цвета на кожата.

Друго класическо решение, с което няма да сбъркате, са обувки с дебел ток в черно. За по-модерна визия потърсете модел с червен ток или пък контрастен декоративен елемент. За лятото свежо ще изглежда чифт в бяло. В случай че разглеждате моделите в червено, можем да ви дадем идея как да ги носите. Потърсете нещо удачно сред дънковите ви облекла. В онлайн магазина ще откриете и доста обувки с дебел ток в няколко цвята и с принтове. Ако изберете модел с геометричен принт, постарайте се да го комбинирате с дрехи в един цвят и по възможност неутрален.

С какво да носим обувки с дебел ток?

Вече успяхме да ви дадем няколко идеи как да носите обувките с дебел ток. Тъй като те са универсални и се предлагат в различни стилове, няма да ви е трудно да ги направите част от обичайния ви начин на обличане. Освен това са супер комфортни, което означава, че може да ги носите всеки ден. Може да ги носите с панталони и дънки, рокли и поли. Обувките с дебел ток стоят ефектно с поли с различна кройка. Колкото до дължината им, нека моделът бъде до колената, не по-ниско. Ако искате да ги носите с рокля, нека тя бъде с пищна долна част.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе