Дневен хороскоп за 22 май 2023, понеделник

Овен

През този ден оставете инициативата на другите. Някой иска да Ви зарадва и да види, че оценявате усилията му. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки, за да не нараните някого. Положителните емоции ще са в повече днес.

YouTube

Телец

Днес очаквайте подаръци и сбъдването на Ваши стари мечти. Не реагирайте прекалено бурно и емоционално, за да не стреснете любимия си човек. Отпуснете се максимално. Денят ще се стече като по мед. Няма да имате спънки. Вечерта може да получите неприятни новини, но ще се справите и с тях.

Близнаци

През този ден може да Ви притиска краен срок. Не си мислете, че и този път може да отложите нещата, вече наистина няма за кога, така че запретнете ръкави. В крайна сметка, сетете се, че днес е понеделник. В края на деня всичко ще е наред.

Рак

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Лъв

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Дева

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Везни

Прибързани обещания от странични хора може да Ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Скорпион

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Стрелец

Може би всичко върви малко по-бавно, отколкото бихте очаквали, но твърде многото бързане също не е добър вариант. Чувствате се ограничени от много посоки, но най-голямото разочарование може да дойде от вашия партньор.

Козирог

Понеделник ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Водолей

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Риби

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Понеделник е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Намерете начин да се отпуснете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе