Програма за 24 май в Исперих

Община Исперих е подготвила програма за 24 май под наслов „И НИЙ СМЕ ДАЛИ НЕЩО НА СВЕТА, НА ВСИ СЛАВЯНИ КНИГИ ДА ЧЕТАТ“.

Събитията стартират още на 22 май от 17:00 часа в киносалон към НЧ „Съзнание“ – гр. Исперих с тържествено заседание на Общински съвет – Исперих. Община Исперих ще отдаде заслужена почит на своите съвременни будители! С отличията „Почетен знак на град Исперих“ ще бъдат удостоени осем изявени учители и дейци на културата за приноса им в развитието на образованието, духовността и културата в общината.

YouTube

Подарък и знак на признателност от Община Исперих към исперихските учители и крепители на Духа и към всички граждани по повод светлия празник ще бъде концертът на вокалиста на група „Диана Експрес” Илия Ангелов.

На 24 май от 10:30 часа, пред паметника на хан Аспарух ще има празничен концерт с участието на възпитаници на Основно училище „Христо Ботев“ – гр. Исперих и Профилирана гимназия „Васил Левски“ – гр. Исперих. Церемония за награждаване на абитуриенти, които завършват с пълно отличие своето средно образование и ученици призьори в национални конкурси и състезания.
Вечерта в 20:00 часа на Старият стадион ще има празничен фолклорен концерт на народната певица Петя Панева с участието на Танцов клуб „Ахинора“ – гр. Исперих.

🇧🇬 „И НИЙ СМЕ ДАЛИ НЕЩО НА СВЕТА, НА ВСИ СЛАВЯНИ КНИГИ ДА ЧЕТАТ“ 🇧🇬📖 ПРОГРАМА за отбелязване на 24 май в…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Saturday, May 20, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе