Близо 90 деца от страната се явиха на кастинга на Лудогорец

Близо 90 деца от цяла България се явиха на обявения от ПФК Лудогорец кастинг за млади таланти. Основната част от кандидатите бяха от  набор 2011, но имаше и родени през 2012 г. След подробен  анализ на изявите на всяко едно от момчетата ще бъдат подбрани най-талантливите, които ще станат част от Академията на клуба.

Кандидатите демонстрираха бързина, сила и координация на движенията, като тези качества бяха подложени на физически тестове. Талантите показаха и какво могат с топка в краката в различни игрови форми. Изпитанията дадоха шанс на най-подготвените да докажат, че имат нужните заложби и качества да станат част от школата на най-успешния клуб в българския футбол през последните години.

YouTube

Изявите на момчетата бяха внимателно наблюдавани от треньорите на подрастващите в Академията. Показаното бе заснето и на видео, като записите също ще бъдат използвани за отсяване на кандидатите. Всички одобрени ще бъда уведомени лично до края на юни.

Благодаря на всички, които се явиха на нашия кастинг. Разбира се, ще бъдат одобрени и привлечени само част от тях. На останалите  пожелавам да продължат да вярват и да работят върху своето развитие, защото трудът винаги се възнаграждава. Най-важното е да продължават да играят футбол и да го обичат, защото това е най-великият спорт“, заяви след края на кастинга директорът на детско-юношеската школа на Шампионите Радослав Комитов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе