Предстои 40-тото юбилейно издание на Международния турнир „Купа Разград“

Снимка: Данче Бозаджиева

На 24.06. на спортния комплекс ще се проведе 40-то издание на международния турнир за купата на Разград, който с е провежда под егидата на Община Разград.

В най-дълголетния турнир в историята на стрелбата с лък над 45 състезатели се очаква да се включат в разпределение на медалите и престижните награди, кaто всички класирали се до трето място ще бъдат наградени. Участници от Румъния ще се конкурират с най-добрите състезатели от българските клубове. Липсата на финансиране от ММС, както и факта ,че държавното първенство приключи в началото на юни, много от клубовете ще участват с непълни отбори.

YouTube

Спортен клуб „Антибиотик“, който обра медалите на държавното в София, ще бъде с пълни отбори във всички категории. като при момчета и момичета под 12 г. ще сa с по два отбора.

Състезанието се очаква да се открие от кмета на Община Разград и ще започне с тържествена церемония в 09:45 ч. на 24.06. с участие на фолклорен състав, изпълнение на химна на България, а най-успешният спортист на България разградчанинът Иван Йотов. ще издигане българския флаг, който е носител на цели 15 купи.

Състезанието подпомогнаха АДМ-Разград, ЕАД, Фарма Тийм ЕООД, спортен магазин Силвена, Бест Акаунт ЕООД, ЗП Семра Мурад, Протон –БГ ЕООД.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе