Дневен хороскоп за 23 юни 2023, петък

Овен

Вие сте в период на духовно търсене. Другите неща могат да почакат. Не позволявайте на безпокойството да Ви завладее днес. Бъдете нащрек и не вярвайте на всичко, което Ви казват – някои хора ще се опитат да Ви подведат.

YouTube

Телец

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

Близнаци

Този петък е добър ден за учене или развиване на нова дейност. Ако отдавна отлагате започването на даден курс или сте го прекъснали, сега е моментът да се активизирате във възобновяването на дейността. Не се отказвайте. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Рак

Днес имате голям шанс да излезете победители от заплетена ситуация в офиса. Победата Ви няма да е толкова сладка, но поне казусът ще е приключил. Не сломявайте духа си, защото накрая ще сте доволни. Дръжте емоциите под контрол. Ако не бързате, ще решите всички противоречия.

Лъв

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на през днешния ден. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

В днешния ден никой няма да Ви закача за нищо, така че може да се угодите в това, което най-много харесвате. Естествено, после ще Ви се наложи да наваксвате, но не се отчайвайте. Ще се справите с цялата ситуация на добро ниво.

Везни

Голям процент от са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Скорпион

Днес не трябва да се живее по план. Не правете дългосрочни планове. Смело продължете своите дела или започнете нещо ново и не се опасявайте от неуспех. Доверете се на интуицията си и живейте според обстоятелствата.

Стрелец

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Козирог

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек.

Водолей

Денят способства укрепване на семейните отношения. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Риби

Уредете си днес нещо като празник на душата, обръщайки се с цялото си същество към красивото, независимо дали е природа или шедьоври на изкуството. Ще бъде осигурен прилив на сила и жизнеността ще се увеличи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе