Какъв бански костюм да изберете, ако сте с голям бюст?

Какви бански трябва да носят момичетата с по-големи гърди? Какви цветове и десени да изберете, за да балансирате пропорциите? Представяме Ви плажни тенденции за женствени форми.
При кройки от две части си струва да търсите модели с по-дебели презрамки, които ще облекчат гърба. Най-модерните през този сезон ще бъдат бански с цветя и неонови, геометрични шарки. Вече не трябва да съпоставяме двете части в едни и същи цветове. При по-малък ханш и по-голямо горнище е добре да заложите на оптично уголемяване, например раирани бикини плюс униформен сутиен.

Фигурата ще бъде подчертана и от бански, вързани на врата. Нека ги потърсим и в по-широк вариант. Тропическите композиции ще бъдат много модерни тази година. Тюркоаз, лайм и море ще направят сензация на плажовете. Красиво ще изглеждат сутиени във формата на сърце с деликатни диагонални презрамки.

YouTube

Какъв бански ще балансира едрата горна част?

Ако не искаме да уголемяваме допълнително бюста си, внимавайте за всякакви бръчки, пайети и аксесоари в тази зона. Освен това ярките цветове, съчетани с тъмна долна част, ще направят силуета по-пълен. Почитателите на ветроходните мотиви трябва да заложат на моряшки тоалети. Шорти или слипове на райета и тъмносин сутиен с презрамки ще балансират фигурата. Благодарение на тази процедура ще привлечем вниманието към бедрата. Бикини за момичета с волани, връзки или добавяне на бижута ще работят по подобен начин.

При пропорционално телосложение заложете на долнище и горнище в един и същи цвят, например подплатени бикини на точки. Усуканите сутиени без презрамки и класическите долнища ще бъдат в крак с тенденциите. Момичетата с атлетични фигури трябва да бъдат изкушени от такъв костюм. Най-модерните бански костюми са тези в светлоотразителни цветове , например неоново жълто, розово в комбинация с черно. В черна, бяла и червена версия по-пълните балконети във винтидж стил ще изглеждат страхотно.

Костюми от една част идеални за пълни фигури

Целите бански костюми са удобен вариант за пълни дами. Чудесен избор за по-едър бюст ще бъдат деколтетата с по-дебели презрамки. Прибиране около талията прикрива коремчето. Изрезките отслабват фигурата. Можем да избираме костюми от комбинирани модели. V-образните деколтета и кръглите предници ще работят в наша полза. Смелите любители на модата очакват бански костюми от една част с деколтета до пъпа. Също толкова модерни ще бъдат цветните тоалети с лазерни изрезки. Горнището без презрамки и връзките на врата са идеални за слънчеви бани. Модерни са и костюми с ацтекски шарки и бикини.

Модерни тоалети за големи дами

Не само стройните момичета ще изглеждат модерни на плажовете тази година. Ретро тоалети очакват притежателките на богати форми. Долнището с висока талия и горнището с презрамки са хит това лято. Бански с шорти в стил 50-те години също са много модерни този сезон . Има и костюм с тениска и сутиен с подплънки. Нека изберем флорални шарки на черен фон – такава комбинация идеално ще подчертае тен. Хитът на лятото са моделиращите бански костюми.

Любителите на тенденциите ще харесат вталяващ бански с ресни. В полза на фигурата ще са подходящи тип танкони за къпане, които допълнително ще прикрият пълните бедра. Не забравяме и комбинацията и от високи долнища.

Модни дрехи за активни хора

Екипите, базирани на шорти и подсилени горнища на презрамки с кръстосани на гърба, ще работят добре по време на активни моменти във водата и на плажа. За спорт носете бански с дебели презрамки, изградена предна част и подсилване в областта на бюста. Късите топове с цип отпред в комбинация с къси панталони също са добър вариант за водна лудост.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе