Летен фестивал в училището в исперихското село Тодорово

На 24.06.2023 г. по покана на директора на Основно училище „Васил Левски“ – с. Тодорово Севда Енвер, кметът Белгин Шукри и неговият заместник Аксел Кючюк присъстваха на Летен фестивал, който се проведе под мотото „Учим, творим и заедно се веселим“. Мероприятието, което е заключителна част от дейностите по проект „Заедно за по-добро бъдеще“, който училището изпълнява през последните 7 месеца, се проведе в двора на учебното заведение.

Пред погледите на своите родители и гости учениците демонстрираха своите артистични умения и спортни заложби, пресъздадоха традиционни за региона празници и обичаи на различните етнически групи, които и до днес живеят, общуват и празнуват заедно, представиха в изложба свои творби и произведения.

YouTube

Кметът Белгин Шукри поздрави директора и колектива на училището за професионализма, всеотдайността и целеустремеността, с които работят по национални проекти и програми и ангажират свободното време на децата по пълноценен начин.

Проектът „Заедно за по-добро бъдеще“ е финансиран от Центъра за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства и е насочен към преодоляване на сегрегацията в училище чрез създаване на привлекателен училищен климат и жизнено полезни извънкласни дейности.

КМЕТЪТ БЕЛГИН ШУКРИ И ЗАМ.-КМЕТЪТ АКСЕЛ КЮЧЮК ПРИСЪСТВАХА НА ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ В ОСНОВНОТО УЧИЛИЩЕ В СЕЛО ТОДОРОВО Днес…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Saturday, June 24, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе