Лудогорец с класика над Локомотив (Пловдив) в контрола

Шампионът Лудогорец победи с 3:0 Локо Пд в контрола, играна в Банско. Над всички беше Матиас Тисера, който вкара първите два гола. Третото попадение бе дело на Педро Нареси.

Още в 3-ата минута след пробив отляво Матиас Тисера се озова на много чиста позиция, но пропусна. Натискът на „орлите“ продължи, като Пьотровски стреля от границата на наказателното поле, но Динко Хоркаш изби.

YouTube

Логичното се случи в 12-ата минута. Тогава Доминик Янков проби отляво, влезе в наказателното поле, направи два финта и намери Тисера. Аржентинецът се завъртя и вкара във вратата на Хоркаш – 1:0. В 19-ата минута Дорин Ротариу подаде за Якуб Пьотровски, който от чиста позиция стреля в аут.

Само 3 минути по-късно Лудогорец поведе с 2:0. Вратарят на „смърфовете“ Динко Хоркаш направи голяма грешка, от която се възползва Матиас Тисера, който нямаше как да пропусне. Това бе трети пореден гол на аржентинеца от началото на подготовката, след като той вкара и за успеха с 1:0 над Марек.

В 40-ата минута Локо Пд погледна към вратара на Серджио Падт, като Димитър Илиев стреля, но не затрудни особено нидерландския страж.

Втората част започна с пропуск на младока от дублиращия отбор Владислав Найденов. В 53-ата Лудогорец поведе с 3:0. След атака отдясно Неделев изведе добре Педро Нареси, който отбеляза. След час игра Локо Пд можеше да намали резултата, като Димитър Илиев с глава пропусна от чиста позиция.

В 70-ата минута Педро Нареси изведе от дълбочина Владислав Найденов. Младокът намери Раи Насименто, който обаче пропусна да увеличи преднината на „орлите“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе