С пожелание за „точно и навреме“ емпатистите подариха стенен часовник на РУ-Кубрат по случай професионалния им празник

 В навечерието на 5 юли – професионалният празник на служителите от системата на МВР, доброволците към МКБППМН-Кубрат реализираха поредната проява от добротворческата инициатива „Един ден без джобни“ по случай събитието.  Ученическата доброволческа инициатива  от началото на годината по различни поводи увлича деца от различна възраст и ги учи на доброволчество без очаквания, т.е да правиш нещо заради  емоцията, която те кара да се чувстваш значим и специален, и да не чакаш отсреща нещо в замяна. Около идеята да остане (траен и полезен подарък) за хората от местното районно управление, които ежедневно полагат грижи за сигурността и спокойствието в общество, участниците се спряха на стенен часовник, необходим и задължителен аксесоар за вътрешен интериор както за дома така и за офиса, който ни помага да бъдем точно и навреме, където трябва.

YouTube

Добротворците (Хелин, Никол, Симге, Еге, Даниел, Ефе и Крисиан) бяха приети от началника на кубратската служба  главен инспектор Йордан Йорданов и преживяха вълнуващи моменти в разговор с него. По време на престоя си в управлението видяха и стаята за арест, където прибират правонарушителите  и научиха важни неща от работата на униформените.

Освен стенен часовник, директорът получи още поздравителен адрес и снимка за спомен от предишни посещения на комисията  в управлението. В края на срещата кубратския секретар д-р Надие Карагьозова благодари на служителите за дългогодишното и ползотворно сътрудничество, а главен комисар Йорданов пожела след време в системата на МВР да постъпят  и бъдат колеги с част от децата посетели службата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе