Дневен хороскоп за 9 юли 2023, неделя

Овен

Естеството на работата изисква тясно сътрудничество с околните и най-вече с колеги, които недолюбвате. Не позволявайте на личните Ви отношения да повлияят на работата и се опитайте да бъдат възможно най-професионални.

YouTube

Телец

Осъзнаването на пропуснатите възможности, на неработещите идеи, планове или отношения трябва да Ви мотивира за тяхното окончателно приключване през този месец. Днес направете план на действията си през новия месец и ги съобразете с реалните си възможности за реализация. Помнете, това ще бъдат последните 31 дни, в които ще можете да направите нещо важно и сериозно, за да се стабилизирате.

Близнаци

Неделя е успешен ден за представителите на зодия . Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във Ваша полза.

Рак

През този ден се вслушайте в здравия си разум. Главата Ви ще кипи от идеи, но повечето от тях ще са прекалено неразумни. Пазете се от тях. Ако се успокоите и се съсредоточите максимално, денят ще завърши в спокойна обстановка.

Лъв

Днес ще постигнете напредък по финансови въпроси – нищо чудно да получите подкрепа, която не сте очаквали, или просто изведнъж делата Ви да получат тласък в положителна посока. С каквото и да сте захванали, точно сега не е моментът да се отказвате, а напротив – трябва да действате.

Дева

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Везни

Може би всичко върви малко по-бавно, отколкото бихте очаквали, но твърде многото бързане също не е добър вариант. Чувствате се ограничени от много посоки, но най-голямото разочарование може да дойде от вашия партньор.

Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Намерете начин да се отпуснете.

Стрелец

Днес ще бъде успешен и ползотворен ден. Ако правилно преразпределите задачите си за деня, ще успеете да постигнете добри резултати. Знаете как да вземате бързи решения. Не проявявайте арогантност и споделяйте опита си с колегите си.

Козирог

През днешния ден ще отбележите началото на празничен период за Вас. Недейте се отпуска много – може да Ви изиграе лоша шега. Добре свършената работа от последните дни ще Ви даде сериозно предимство пред останалите. Възползвайте се максимално.

Водолей

Работите върху интересни идеи, които можете да споделите със съмишлениците си. Неделя е хубав и спокоен ден за . Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за провеждане на преговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За една друга група от бизнесмените ще започнат промени от делово естество.

Риби

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета Ви.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе