Петев преди старта в ШЛ: Няма да е лесно, трябва да спечелим

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференция преди гостуването на Балкани.

„Надявам се, че нашето състояние е по-добро от миналия сезон. Подготовката мина по план, така че се надявам да изиграем един добър мач и да спечелим“, започна Петев. „Аз ще повторя това, което казах преди няколко седмици. Косовкият футбол бележи голям възход. Както националният отбор, така и клубните отбори, Балкани в случая. Подхождаме с голямо уважение към нашия противник. Неслучайно миналата година беше класирането за Лигата на конференциите и спечелването на 4 точки. Без двама играчи, отборът е същият“, добави той.

YouTube

„Ние сме наясно, че няма да ни е лесно. Както във всеки един отбор, имаме нашите силни страни и трябва да продължим напред. Какво значи по-прагматичен? Ще възползваме всички шансове, които имаме. За нас е важно ние как ще изглеждаме на терена“, каза още Петев. „Нашите цели винаги са едни и същи. Ние се стараем да изглеждаме добре, естествено да спечелим каквото има“, сподели наставникът на Лудогорец. „Теренът го видях сега за пръв път. По една или друга причина не е в най-доброто състояние. Все пак това са два мача и нашата цел е да сме победители. От това, че Балкани няма да се защитава, печели футболът. Аз не един път съм казал, че имаме достатъчно играчи. Липсата на едни е шанс за други. Има хора, които трябва да оправдаят доверието и шанса, който ще получат“, завърши бившият селекционер на Босна и Херцеговина.

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци също каза няколко думи преди гостуването на Балкани на стадион „Фодил Вокри“ в Прищина. „Борим се за влизане в групите на Шампионската лига, това е целта всяка година, която не сме успели да постигнем. Трябва тази година да успеем“, бе краткият коментар на румънеца.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе