Стажанти от Гимназията по икономика практикуваха в ОИЦ – Разград

Младежи от специалността „Митническа и данъчна администрация” на Професионалната гимназия по икономика „Робер Шуман” гр. Разград избраха Областния информационен център да проведат лятната си учебна практика. Учениците от 11-ти клас стажуваха в ОИЦ през първата половина на месец юли тази година.

Младите хора се запознаха с дейността и услугите, които предоставя мрежата от 27 ОИЦ в страната, с актуалните и предстоящи за обявяване процедури за прием по европрограмите до края на 2023 г., с успешни проекти в Лудогорието, с електронната платформа за кандидатстване и отчитане на проекти ИСУН 2020, с възможности за финансиране на проекти през новия програмен период до 2027 г., и други.

YouTube

Бъдещите икономисти участваха и в реална работна среда при подготовката и провеждането на информационни събития на ОИЦ – Разград, като използваха процедурния наръчник за работата на мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на ЕСИФ и ЕФСУ в България.

След завършване на практиката стажантите бяха оценени от своите наставници, и заедно с ръководителя на производствената практика получиха сертификати,  информационни и рекламни материали от ОИЦ – Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе