Дневен хороскоп за 17 юли 2023, понеделник

Овен

За да се чувствате комфортно, опитайте се да не се намесвате в отношенията на други хора – днес по-добре стойте далеч от тези, които причиняват негативни емоции и чувства. Разчитайте на интуицията, но не бързайте.

YouTube

Телец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Понеделник е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Близнаци

През този ден не забравяйте да кажете по една добра дума на всеки близък или приятел, който е до Вас. Запитайте се как може да станете по-добри. Придържайте се към по-реалистичен и практически подход към живота. Възможни са проблеми с храносмилателната система.

Рак

Тези, които работят с деца, младежи и се занимават с изкуство, благотворителност и организация на развлечения, през този ден изпитват истинска наслада от работата си. В отношенията Ви с любимия човек е възможна хармония. Вероятно в семейния Ви живот настъпва забележително събитие. Заплашващите Ви финансови неприятности може и да Ви заобиколят.

Лъв

През първата половина на деня известно бързане и домашни грижи могат да доведат до взаимно раздразнение в отношенията с околните, но вечерта настроението се подобрява. Енергичността и оптимизмът Ви помагат да сте неотразими в очите на представителите на противоположния пол. Звездите препоръчват да сте по-скромни в желанията и амбициите си. Не планирайте нищо грандиозно. Предложението за лека печалба трябва да ви накара да бъдете нащрек.

Дева

Денят е особено ползотворен за онези от Вас, които се занимават с търговия или с посредническа дейност. Представителите на ще са много нервни през този ден. За едни от зодията се очертават непреодолими пречки при опита им да реализират делова или друга цел. Други ще бъдат претоварени с домашни дела, а за трета група се очертава доста важна, но за съжаление несъстояла се среща.

Везни

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

Скорпион

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Стрелец

През този ден може да чуете критика по свой адрес. Има и такива дни, но има и истина в някои думи. Приемете случващото се като безплатен съвет за промяна към по-добро и се стремете да го постигнете. Знайте, че всичко е за добра кауза.

Козирог

Пред този ден мълчанието Ви ще учуди повечето хора. Имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес ще е благоприятен ден за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Водолей

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Трудности, възникнали неочаквано на пътя Ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

Може с думите си да засегнете чувствата на някого. Във Ваш интерес е да бъдете по-меки с хората. Трябва да действате внимателно, не правете и не казвайте нищо, за което може да съжалявате по-късно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе