Ивайло Петев ден преди мача с Балкани: Вярвам в отбора

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев е оптимист за реванша с Балкани, въпреки загубата с 0:2 в първия мач.

„Естествено, че вярваме в нас. Трябва да се постараем много за отстраняването на Балкани. Да, изиграхме посредствен мач, допуснахме елементарни голове. Не успяхме да вкараме. От самото начало трябва да търсим победа. Имаме два гола пасив, които трябва да заличим. Трябва да сме умни, да не действаме хаотично. Вярвам във всички играчи и вярвам, че ще продължим“, започна Петев.

YouTube

Той допълни, че и опитът на Лудогорец ще бъде важен в мача. „Най-важното нещо е себераздаването на всеки един и желанието да успее. С оглед на резултата, е логично противникът да е по-прибран. Ние имаме и трябва да заличим преднина от 2 гола. Естествено, че очаквам реакция. Трябва да се преборим с напрежението, което е над нас. Това няма да е оправдание“, допълни Петев.

Той коментира и думите си, след мача срещу Крумовград, когато заяви, че явно загубата от Балкани не е случайна.

„Сега съм на малко по-различно мнение. Гледах два пъти мача с Крумовград. Бяхме вяли в защита, допуснахме 3 гола, но изтървахме над 10. Като тичане и функционално бяхме на друго ниво от това, което показахме срещу Балкани. Играчите са тичали повече от предишния мач. С лека ръка допуснахме 3 гола, което за нас е много“, каза Петев.

„Срещу Балкани трябва да играем като отбор. Ние по този начин излязохме от кризата през март. Всеки играч е затова в този отбор. Всеки да се бори за другия. Залогът е голям. Трябва да направим всичко, за да преодолеем този съперник. От нас зависи. Всичко влиза в плановете ни за мача“, завърши Ивайло Петев относно евентуални продължения и дузпи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе