Лудогорец смаза Балкани (ВИДЕО)

Лудогорец размаза с 4:0 Балкани и се класира за втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Там играчите на Ивайло Петев ще срещнат Олимпия Любляна, който елиминира латвийския Валмиера с общ резултат 4:2. Два гола за категоричния успех реализира Бърнард Текпетей, а по един добавиха Матиас Тисера и Кайо Видал.

Лудогорец поведе още с първата си добра възможност. В 4-ата минута Аслак фон Витри центрира остро отдясно, играч на Балкани закачи топката, като по този начин я направи удобна за Текпетей, който с глава откри резултата. Десет минути след това Матиас Тисера направи голям пропуск. Той остана сам срещу вратаря на гостите, но стреля право в него.

YouTube

В 37-ата минута Клод Гонсалвеш изпрати истински снаряд към вратата на Количи, който обаче някак спаси. Нямаше обаче какво да спаси стража в 45-ата минута. Тогава след ново центриране отдясно на Фон Витри топката стигна до Текпетей, който с левия крак мушна топката между краката на Количи – 2:0! В първите секунди на втората част Доминик Янков преодоля вратаря на гостите, но топката бе избита от защитник от голлинията.

В 49-ата минута Лудогорец стигна и до трето попадение. Точен бе Матиас Тисера, който наказа груба грешка в защитата на Балкани. 12 минути преди края „орлите“ сложиха точка на спора – резервата Кайо Видал бе точен за 4:0.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе