Дневен хороскоп за 17 август 2023, четвъртък

Овен

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

YouTube

Телец

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Близнаци

През този ден ще Ви е изключително необходима помощта на другите. Не се опитвайте да свършите всичко сами, просто няма да се получи и дори може да направите допълнителни грешки. Не се страхувайте да посикате помощ от другите.

Рак

Не настоявайте на своето мнение, не вървете против всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във Ваша полза понякога се налага да правите и компромиси. В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни представители на зодия могат да се почувстват дълбоко нещастни и незаслужено обидени. Вероятно при Вас се появява възможността да преосмислят миналото си, да изградят успешни планове за бъдещето и да получат необходимите знания и или информация.

Лъв

Голям процент от представителите на зодия са подвластни на отлично настроение днес. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си днес. Ярки любовни постижения. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари.

Дева

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите – не го изпускайте. При някои от Вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така. Възможни са успехи, за които не сте си мечтали преди.

Везни

Енергията на деня е доста напрегната. Запазете спокойствие, в противен случай едва ли ще избегнете конфликтите, а хармонията на деня не трябва да се разваля с разправии. Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия.

Скорпион

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Стрелец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Тези от Вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес представителите на зодия ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Козирог

Днес за Вас в пълна сила ще важат библейските слова: „Истината ще Ви направи свободни“. Събитията ще се стекат така, че всичко скрито-покрито лесно ще излезе наяве, независимо дали пазите някаква тайна, някой е крил нещо от Вас или не искате да признаете нещо пред самите себе си.

Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Четвъртък е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Риби

Денят като цяло е благоприятен, но не бива да се занимавате с любовни авантюри и рисковани постъпки. Не се опитвайте и да изяснявате стари отношения.Периодът е добър за занимания със спорт, общуване и сключване на брак. Жените от знака ги очаква ново запознанство. Мъжете от зодията днес трябва да бъдат по-общителни. Звездите благоприятстват колективните занимания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе