Недвижими имоти „Империум Груп“ продава прекрасна къща в с. Гецово

Империум Груп недвижими имоти продава ексклузивно прекрасна къща за в с. Гецово. Общата застроена площ на имота е 93 кв.м. Общата площ на дворното място е 880 кв.м.

Страхотно оформен двор с прекрасни градини, разнообразни цветя и плододаващи лозя, които придават уют и хармония на околната среда. Отделна барбекю зона създава перфектната обстановка за релаксация и приятни моменти със семейството и приятели. Има няколко селскостопански постройки и удобна работилничка, които предоставят възможности за творчество и хоби.

YouTube

Законен гараж с площ от 21 кв.м., предлагащ идеалното място за съхранение и грижа за автомобилите.

Просторно избено помещение с площ от 40 кв.м., предлагащо допълнително пространство за съхранение на инструменти вещи и зимнина.

Вътрешното разпределение е функционално: кухня с трапезария, четири уютни стаи, както и лятна кухня с оборудвана баня и тоалетна.

Цялата къща е опасана от „въздушна възглавница“ – остъкление, което допълнително подобрява топлинната изолация и създава комфорт през всички сезони. Основите на къщата са от камък и цялостната сграда е изградена от качествени и устойчиви тухли.

Имотът е с изключително добре поддържан, съчетавайки реновиран покрив и външна изолация за висока енергийна ефективност.

Цената на имота е 75 900 евро.

За повече информация и огледи, свържете се:

📞 Телефон за контакт: +359 879 664 610
📧 Имейл: [email protected]

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе