Дневен хороскоп за 29 август 2023, вторник

© Pixabay.com

Овен

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

YouTube

Телец

Този вторник най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Близнаци

В вторник за представителите на зодия  възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Вторник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Рак

Като цяло този ден ще бъде благоприятен и за да не губите времето и енергията си за дреболии, препоръчително е да го планирате от сутринта. Късметът ще бъде Ваш спътник. Ще почувствате защитата на висшите сили.

Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание на човека до себе си.

Дева

Дори и да не се впечатлявате от много неща, днес може да имате неприятната изненада да видите, че спокойната Ви природа може лесно да бъде разклатена от едното нищо. Разговорите лесно могат да преминат в спорове без резултат.

Везни

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Вторник ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия . Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

Скорпион

Не е лесно да принудите себе си да следвате нечии инструкции, да изпълнявате задължения, да се занимавате с рутинни задачи. Чувствате силно желание за свобода. Имате нужда да изпитате нещо необичайно, което да освежи възприятието ви за света.

Стрелец

Денят е добър за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите Ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на партньора.

Козирог

Голям процент от са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате.

Водолей

Възможни са приятни запознанства, нови романтични хобита. Лесно печелите благоразположението на другите, флиртувате с удоволствие, поемате инициативата, ако е необходимо. Няма да има пречки за развитието на нови отношения.

Риби

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе