Последен ден за страхотната лятна томбола в мобилното приложение на Yettel

Потребителите на мобилното приложение на Yettel имат само още един ден да участват в страхотната лятна томбола в апликацията на телекома. До 31 август включилите се в нея участват в тегленето за чудесна награда от Philips и дори избират сами за кой любим продукт на марката да се състезават.

За да изпробват късмета си, потребителите трябва да открият банер в секция за „За теб“ в приложението Yettel. Той ще даде възможност на участниците да се включат в томболата и сами да изберат продукта, който биха искали да спечелят в тегленето. Неустоимите награди включват 5x уреда за приготвяне на вкусни изкушения без мазнина Philips Airfryer XXL, 5x система за гладене с пара Philips All-in-One 8000 Series, 3x автоматична машина за еспресо с богато разнообразие на вкусове Philips 5400 Series и 3x безкабелна прахосмукачка за сухо и мокро почистване Philips Wireless Vacuum 8000 Series Aqua Plus. 

YouTube

Сред селекцията любими продукти на Philips e хитовият Philips Airfryer XXL. Той е мечтаната награда за всички, които се стремят към здравословен начин на живот и използват новите технологии, за да спестят време и усилия в кухнята. Интелигентният уред разполага с технология за отделяне и улавяне на излишната мазнина и е единственият Airfryer, който автоматично настройва времето и температурата по време на готвене. Пържи с малко или без никаква мазнина, пече, грилова и дори притопля храна и идва с 500+ ексклузивни рецепти в приложението NutriU.

Потребителите на приложението могат да играят и за друг впечатляващ уред от семейството на Philips – ютия от серията 8000 „всичко в едно“ (Philips All-in-One 8000 Series). Системата за гладене осигурява чудесни резултати при премахване на гънките от дрехите благодарение на мощна пара и специална многоъгълна дъска за максимално удобство. Страстните любителите на кафето пък ще бъдат изкушени от възможността да спечелят напълно автоматичната машина за еспресо Philips 5400 Series. С нея могат да бъдат приготвени повече от 12 вида ароматни напитки като еспресо, кафе, капучино и лате макиато с натискане само на един бутон. В лятната томбола на Yettel може бъде спечелена и вакуумната прахосмукачка Philips Wireless Vacuum 8000 Series Aqua Plus, която почиства блестящо всяка повърхност. Снабдена е с уникалния накрайник Aqua за почистване само с едно движение и идва с двойно по-голяма сила на засмукване на различни видове замърсявания – от прах до лепкави петна.

Всеки от потребителите на мобилното приложение може да участва в томболата веднъж в периода на кампанията и да спечели една от наградите. Печелившите ще бъдат изтеглени през септември в рамките на 14 календарни дни, считано от 01.09.2023 г., а всички победители ще бъдат уведомени лично. 

Пълните условия за участие в лятната томбола можете откриете в приложението Yettel или на сайта на оператора

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе