Поредното издание на Трабант фест се провежда в Лозница

Поредното издание на Трабант фест в Лудогорието днес се провежда в Лозница. Ежегодното събитие по повод празника на градчето е под егидата на кмета на лудогорската община Севгин Шукри. Днес в Лозница за 19-ти път дефилираха десетки автомобили от емблематичната немска марка.

Гости на събтието са народният представител и зам.-председател на ДПС Ахмед Ахмедов, областният лидер на партията Мехмед Салим, както и кметове от съседни общини, сред които е и кмета на община Завет Ахтер Велиев.

YouTube

Парадът и ралито на трабантчетата са част от тържествата днес и утре за празника на Лозница. Честванията минават и под знака на 20-тата годишнина от създаването на клуб „Трабант“, чийто председател е кметът на общината домакин.

След дефилето от 12:30 часа ще бъде дадено началото на традиционното рали- състезания по майсторско управление и за Купата на кмета.

На градския стадион днес ще има и състезание с велосипеди и забавни игри за деца. Вечерта празникът ще продължи с концерт на самодейни състави от общината, а гости ще са певиците Айшенур и Райна.

В неделя празникът на Лозница ще продължи с борби и фолклорна програма. Състезанията на стадиона започват в 10:00 часа на 3 септември.

Автор: Радослав Стойков

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе