Заради Деня на национален траур се отменя официалното откриване на Есенния панаир в Разград

Във връзка с обявения от Министерски съвет Ден на национален траур за жертвите, загинали при наводненията в община Царево на 5 септември 2023 г., Община Разград отменя официалното откриване на 30-ия Традиционен есенен панаир, което бе насрочено за 19,00 ч. на 8 септември.

Самото изложение на над 100 фирми, които предлагат различни стоки по алеите на Градския парк, обаче ще започне от предварително обявения ден без официалната церемония и концерт. Община Разград призовава представителите на фирмите-участници в изложението и атракционите да се съобразят с обявения Ден на национален траур и да не пускат неподходяща и силна музика.

YouTube

Във връзка с промяната в програмата Панаирът се удължава с още един ден – 16 септември.

Предвиденият за 8 септември концерт на „Гласът на България 2021“ Петя Панева ще се проведе на 13 септември от 19,00 ч., когато по предварителната програма ще има и концерт на Капански  ансамбъл и Калоян Димитров-BALLAN.

В Деня за траур Община Разград ще спусне наполовина националните знамена пред общински сгради, апелираме и гражданите по подобаващ начин да отдадат почит на жертвите на наводнението в Царево.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе