Сеслав отпразнува селищния си празник

С празнична и пъстра игра за малчуганите стартира празничният събор в кубратското село Сеслав. Гости на събитието бяха Кметът на община Кубрат, Алкин Неби, кметове на кметства, председателят на общинската организация на ДПС – Кубрат, Онур Зайкъров, общински съветници, както и домакинът на събитието – кметът Сунай Исмаилов.

Поздравления към организаторите, жителите и гостите на Сеслав отправи кметът домакин, както и общинският кмет Алкин Неби, които пожелаха на всички присъстващи най-вече здраве и добро настроение. Гостите от Община Кубрат поздравиха също и децата, с които разговаряха и се забавляваха. Детските усмивки озариха събитието, а приятелите от Аниматорна къща „Веселяците“ от град Русе, както винаги спомогнаха за още по-добро настроение. За малчуганите, освен много игри, бяха осигурени и много лакомства.

YouTube

Празникът на селото продължи с фолклорни и модерни изпълнения на самодеците от НЧ „Пробуда – 1936“ в село Сеслав с ръководител Левзан Рейхан, както и с концерт на певицата Соня Немска.

По повод празника на селото кметът Сунай Исмаилов отличи с награди всички изявени деца и участници. Небето над селото беше озарено от празнична заря, а вечерта продължи с диско парти, с много музика и кръшни танци.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе