Лудогорец не успя да победи Ботев (Пловдив) в Разград (ВИДЕО)

Лудогорец и Ботев (Пловдив) завършиха 2:2 в Разград, като по този начин „орлите“ загубиха две точки в борбата за титлата. В 4-ата минута домакините получиха дузпа за нарушение срещу Бърнард Текпетей. След разглеждане на ситуацията с ВАР тв бе отменен заради много тънка засада на ганаеца. Домакините бяха доста по-активният тим през първата част, като вратарят на гостите Даниел Кайзер спаси удари на Кайо Видял, Хайстер и Руан.

В 40-ата минута пред вратата на Ботев (Пловдив) стана горещо. Първо Хайстер стреля, Кайзер изби, но право на крака на Фон Витри. Той не уцели очертанията и топката се озова в Кайо Видал, който бе фаулиран – дузпа. Зад топката застана Оливие Вердон, който изведе „орлите“ напред.

YouTube

Ботев (Пловдив) изравни в 57-ата минута с гол на Ивелин Попов. Последва добро спасяване на Симон Слуга след удар на излезлия сам срещу него Бароан.

В 83-ата минута Ботев (Пловдив) стигна до обрат след гол на Красиан Колев. Лудогорец изравни в 99-ата минута. Точен бе Якуб Пьотровски, който с глава отбеляза след центриране от корнер на Аслак Фон Витри.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе