Yettel дава до 300 лв. отстъпка за богата гама от смартджаджи до края на месеца

Този месец Yettel изненадва приятно всички, които имат нужда от малко помощ от технологиите, за да влязат отново в ритъма на активното всекидневие. Връщането към училището, работните срещи и редовните тренировки обещава да е по-лесно с богатия списък от умни аксесоари, които идват с отстъпки до 300 лв. До края на септември любителите на качествените смартаксесоари могат да грабнат изгодно  своя нов модел смартчасовник, смартгривна или безжични слушалки на водещи брандове като Apple, SAMSUNG, HUAWEI и Xiaomi.

Сред страхотните предложения от Yettel e HUAWEI Watch D – първият смартчасовник на марката, който може да измерва кръвното налягане чрез иновативна надуваема каишка. Моделът прави ЕКГ анализ, мониторинг на сърдечния ритъм и на нивото на кислород в кръвта (SpO2). Предлага прогнозиране на менструалния цикъл, режим на хранене, следи нива на стрес, температура на кожата и има над 70 спортни режима. Смартчасовникът разполага с научно-базираната технология на HUAWEI за проследяване на качеството на съня TruSleep, безжично зареждане, интелигентна връзка със смартфон и е съвместим с iOS и Android. Цената на модела в момента е 619,99 лв. вместо 699,99 лв. в брой или по 26,99 лв. на месец с лизинг за 24 месеца.

YouTube

XIAOMI Buds 3 Star Wars Ed. Stormtrooper е  специално Star Wars издание на популярните слушалки за всички фенове на легендарната сага. Произведени от бранда в сътрудничество с Disney, освен кристален звук, те имат и емблематичното персонализирано лого на Щурмовак/Stormtrooper. За да потопят потребителите напълно в света на Междузвездни войни, предоставят и персонализиран звуков ефект от поредицата, който се възпроизвежда при използването на различните функции на слушалките. В момента те могат да бъдат закупени за 154,99 лв. вместо за 199,99 лв. в брой или за 7,49 на месец с лизинг за 24 месеца.

Като част от Apple Watch Series 8 41mm LTE моделът с Aluminium Case идва с всички познати топ характеристики на смартчасовниците на компанията, но добавя отчитане на температура за по-пълна информация за женското здраве, Car Crash Detection и следене на фазите на съня.  Иновациите в часовника включват новия Always‑On дисплей с невероятна издръжливост – дебелото предно стъкло, стабилната конструкция и плоската основа го правят особено устойчив на напукване.  Под  него на яркия дисплей детайлните циферблати изглеждат зашеметяващо и се виждат по-лесно, дори когато ръката е отпусната надолу. Цената на модела в момента е 989,99 лв. в брой вместо 1099,99 лв. или по 42,99 лв. на месец с лизинг за 24 месеца.

SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm LTE е усъвършенстван помощник в изграждането на здравословни навици с интуитивни данни за моментното физическо състояние и мощни характеристики. Моделът разполага с подобрени функции, както и с мощния 3 в 1 сензор SAMSUNG BioActive, който управлява максимално ефективно три сензора, следящи здравния статус на потребителя: сензорът за биоелектрически импеданс анализ, ЕКГ сензорът и оптичният сензор за сърдечния ритъм. Цената на модела в момента е 529,99 лв. вместо 589,99 лв. или по 21,99 лв. на месец с лизинг за 24 месеца.

Всички модели, подробни технически характеристики и цени могат да бъдат намерени тук.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе