Дневен хороскоп за 22 септември 2023, петък

Овен

Жизненият Ви потенциал е на високо ниво. Усилва се Вашата сексуалност и привлекателност, което може да доведе до хармонична и щедра любов. Днес се радвате на творчески пориви и тяхната реализация Ви носи успех. Може да достигнете до ново признание, за което само сте мечтали. Добър ден за колективни занимания и общуване.

YouTube

Телец

Настроените Ви ще бъде променливо като пролетното време. Да се отървете от меланхолията, ще Ви помогне да се потопите в любимата си работа или хоби. Насладете се на простите радости от живота, умейте да откривате красотата около себе си.

Близнаци

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Рак

За да бъде днешният ден по-разнообразен, трябва да разклатите ежедневието си. Да направите това е много по-лесно, отколкото си мислите. Опитайте нов маршрут до работа, необичайно ястие или започнете разговор с непознат. Малките неща правят огромна разлика в живота ви и могат да променят мирогледа ви, което от своя страна ще ви позволи да завършите някакъв труден проект.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днес ще е неблагоприятен ден за общуване. Трудности, възникнали неочаквано на пътя Ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации.

Дева

Петък полага началото на важен етап за , през който Ви предстоят промени. Положителни са и нямат нищо общо с ядовете, които ще възникнат днес във взаимоотношенията Ви с някого. Другото много хубаво събитие за този ден е, че ще се освободите от притеснителни личности.

Везни

Днес няма да сте достатъчно обективни. По-скоро ще бъдете пристрастни в отношението си към някои хора. Избягвайте да обсъждате лица, които не присъстват, някои ситуации и изобщо не участвайте в такъв род събития.

Скорпион

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на , а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Стрелец

Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Козирог

Успехът на е безспорен, като в случая става дума за делова и социална сполука, което не може да се каже за очакванията Ви в личен и емоционален план. Представителите на зодията са пред нов етап, който ясно подчертава значителните постижения в делови и социален план.

Водолей

Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в действията си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе