Дневен хороскоп за 28 септември 2023, четвъртък

Овен

Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

YouTube

Телец

Денят е свързан с пробуждането на желания и изграждането на грандиозни планове, както и широко общуване. Възможно е увеличаване на взискателността към любимите хора. Много представители на зодия отново излизат на арената на живота, желаейки да реализират своите идеи и без много много да се церемонят продемонстрират това на околните. Творческият подход към работата, интензивността на чувствата, личната привлекателност и доброжелателността към околните носят съществени плодове. Намерете приложение за своите творчески способности.

Близнаци

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно. Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да Ви струват извънредно скъпо.

Рак

Новостите в живота Ви се отразят положително на духа и самочувствието Ви. През този ден представителите на зодия имат шанс да постигнат значителен успех в материалната сфера. Честите действия ще са гарант за продължението на успешното движение напред. За голяма част от представителите на зодията се очертава засилена нервност и ядове с приятели и делови партньори.

Лъв

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Дева

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Харчите пари за лични неща. Не прекалявайте с похапването. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес просто е такъв ден.

Везни

Емоциите днес могат да ви подведат. Ще трябва да отделите много време и усилия, за да ги успокоите и най-накрая да придобиете способността да възприемате адекватно какво се случва, за да реагирате правилно.

Скорпион

Днес финансовото Ви състояние ще е нестабилно. Дръжте се в правия път. Добрите идеи днес ще бъдат не само Ваша заслуга и трябва да признаете постиженията и на околните. Добрата дума от Вашата уста има особена стойност, така че не се въздържайте да я изкажете.

Стрелец

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Козирог

Изглежда, че през този ден имате всичко необходимо, за да се почувствате щастливи. Затова се налага да се погрижите преди всичко за себе си, за да получите своето благополучие. Вашата самоувереност може да ви накара да изглеждате много съпричастни към хората, но другите има вероятност да го интерпретират като арогантност от вашата страна. Внимавайте с прекалената чувствителност към обкръжението!

Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. За представителите на се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес трябва да избягвате споровете.

Риби

Този ден ще бъде продуктивен. Ще можете да направите много. Но трябва да следвате плана.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе