Дневен хороскоп за 30 септември 2023, събота

Овен

Събота ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви този ден. Днес не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днес ще сте с много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви.

YouTube

Телец

Днес представителите на зодия проявяват изцяло неуловимостта и променливостта на настроението си. Поклонниците им са заинтересувани от такава непредсказуемост и необикновеност. Възможни са приятни вести от далечни роднини. Вървете смело срещу промените, тъй като единственото, което може да Ви попречи е собствената нерешителност и неспособност самостоятелно да доведете работата докрай. Възможно е успешното решаване на важни начинания.

Близнаци

Пазете се от прекомерни грижи или работа. Не се опитвайте да решите всичко, в противен случай можете да завършите деня уморени и без жизненост. Грижете се повече за себе си и умейте да се отпуснете.

Рак

Всички ограничения и препятствия днес са сведени до минимум, което обаче не важи за емоциите. Прекарайте вечерта в тиха атмосфера – спокойствието и уединението ще Ви помогнат да се възстановите много по-добре.

Лъв

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите Вие не можете точно да определите какво Ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание. Днес Ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на Вашите представи и разбирания. Вашият труд скоро носи добри резултати.

Дева

Днешният ден е чудесен за социалния ви живот – може да ви поканят на интересно събитие или да се видите с приятел. Вашата позитивна нагласа ще подейства добре на околните и те ще се чувстват чудесно в компанията ви. Може да се наложи да дадете съвет на приятел, който е попаднал в трудна ситуация.

Везни

Днес сте с променливо настроение. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Семейството Ви също има определени изисквания към Вас, с които трябва да се съобразите. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Скорпион

Днес може да се натоварите с повече отговорности, без това да ви създаде някакъв допълнителен стрес. Това ще бъде благоприятно време за постигане на повишение или на по-добро заплащане.

Стрелец

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Козирог

Недейте преувеличава собствените си проблеми и не налагайте собственото си мнение, както за ежедневни неща, така и по теми свързани с политика или социален живот. Днес може да имате приятни моменти с приятели или да създадете нови познанства, но се стремете да избягвате лицемерни хора, дори да имате някаква нужда от тях.

Водолей

Днес ще виждате по-ясно истината за дадена ситуация вкъщи или в службата и трудно ще се поддавате на заблуди. Обмислете внимателно информацията, която ще получите – благодарение на нея ще преценявате по-добре фактите и ще взимате по-правилни решения.

Риби

Ако днес се откажете от нещо, решението ви ще има дългосрочни, а не и доживотни последствия – няма да успеете да върнете миналото. Така че не предприемайте важни действия, освен ако не сте убедени, че сте на прав път. Отношенията ви с околните ще бъдат по-напрегнати.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе