Yettel предлага екосъобразни аксесоари за новата серия iPhone 15

Броени дни след премиерата на серията iPhone 15, Yettel представя за първи път на българския пазар ексклузивните екосъобразни аксесоари на dbramante1928 за смартфоните на Apple. Най-новата серия калъфи е специално създадена за моделите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max и предлага избор от различни материали и цветове.

Продуктите на датската премиум марка dbramante1928 следват философията за устойчиво производство и минимизиране на въглеродния отпечатък и са изработени от рециклирани пластмасови материали и/или дълготрайна естествена кожа, без компромис с качеството, функционалността и дизайна.

YouTube

Кожените продукти на dbramante1928 са ръчно изработени от естествена пълнозърнеста кожа, която се характеризира с недовършено и естествено зърно. Благодарение на издръжливостта на материала, пълнозърнестата кожа удължава жизнения цикъл на продукта, което е важна стъпка към пестене на ресурси и минимизиране на въздействието върху околната среда.

За разлика от стандартните кейсове за телефони, създадени от пластмаса за еднократна употреба, предложенията на dbramante1928 са изработени от възстановени или рециклирани пластмасови материали, които могат да се рециклират на 100%. Всички рециклирани аксесоари на бранда са сертифицирани по GRS (Global Recycled Standard) – доброволен продуктов стандарт за проследяване и проверка на съдържанието на рециклирани материали в даден продукт.

Последната серия на Apple устройствата вече е налична в търговската мрежа на Yettel с възможност за покупка в брой или на изплащане. Телекомът е единственият в България, който предлага iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max с удължен гаранционен срок от 3 години.

Новите екосъобразни аксесоари могат да бъдат закупени от търговската мрежа, както и в онлайн магазина на Yettel.

 

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе