Ивайло Петев: Трябва да подходим умно срещу Нордселанд

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори на пресконференция преди гостуването на Нордселанд от втория кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите.

„Нордселанд е доста симпатичен отбор. Следя го повече от 5 или 6 години. Имат винаги по 3-4 млади африкански таланти. Играят футбол, без значение от резултата. Важно е какво ще правим утре ние и какво ще им позволим. Очаквам да отбележим един гол повече от тях. Трябва да подходим изключително умно. Всичко може да се случи утре“, бяха първите думи на Петев.

YouTube

„Доколко изкуствената трева ще е в плюс за тях, ще видим в срещата. Не трябва да падаме в капана. Надявам се опитът ми да изиграе роля срещу противниковия треньор. Не трябва да подценяваме нито една ситуация. Имат класа, въпреки да са млади футболисти. Млади и стари няма. Имат доста добри играчи, но естествено, важно е до голяма степен ние как ще противодействаме. Надявам се да се представим подобаващо и ще търсим първа победа срещу скандинавски отбор“, добави той.

„Основното нещо е подреждането в защита, непредизвиканите грешки да намалеят. Доста им се насъбра на някои футболисти, може да има промени поради тази причина, всички са хора. Напълно нормално е да има умора при някои. Много е възможно да има някои нови лица в утрешния мач. Всеки двубой е важен, трябва да подходим концентрирано и мобилизирано“, завърши треньорът на 12-кратните шампиони.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе