Дневен хороскоп за 7 октомври 2023, събота

Овен

Защитете се от негативни сили и хора, но не отказвайте помощ. Негативното мислене лесно и бързо води до преувеличени заключения, които обикновено са изключително безотговорни. Ако си позволите да бъдете съблазнени от тъмни мисли, става почти невъзможно да поддържате положителен поглед към света.

YouTube

Телец

Денят е добър за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите Ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на партньора.

Близнаци

Следобед много стават нетърпеливи и раздразнителни, всяка дреболия може да разстрои много представители на знака. Внимавайте с парите, възможни са финансови загуби, неуспешни покупки.

Рак

Имате толкова много отговорности по време на работа, че няма как да не се почувствате тотално стресирани. Ако успеете да сведете стреса до минимум, ще можете да измислите конструктивни решения.

Лъв

Ще бъде лесно и приятно да общувате с любимите хора. Не са изключени нови запознанства, но тук си струва да сте придирчиви, защото сте склонни да се доверявате на тези, които не го заслужават.

Дева

По отношение на личните отношения денят също върви добре. Струва си да поемете инициативата – тя несъмнено ще получи подкрепа. Повече от обикновено членовете на семейството се нуждаят от вашето внимание и подкрепа.

Везни

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

Скорпион

Бъдете отговорни към своите постъпки. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес зодия трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Стрелец

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Козирог

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Водолей

Провеждайте финансовите си дела премерено. Понастоящем сте доста доволни, но трябва да претеглите плюсовете и минусите. Ако потърсите, ще намерите нови добри оферти. Очевидно сте добри слушатели и хората се чувстват добре около вас.

Риби

Събота ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви този ден. Днес не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днес ще сте с много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе