МБАЛ „Св. Иван Рилски“ с отговор на слухове за Отделението по Акушерство и гинекология

Ръководството на МБАЛ „Свети Иван Рилски – Разград“ АД изрично опровергава всички слухове и твърдения, че Отделението по Акушерство и гинекология не функционира към момента и/или не е функционирало назад във времето.

Бихме желали да уточним, че всички граждани могат да разчитат на долуизброените медицински дейности, които се извършват в отделението и ще бъдат обгрижени от високоспециализиран лекарски екип.

YouTube

Отделението по Акушерство и гинекология към МБАЛ „Свети Иван Рилски – Разград“ АД е реновирано и пациентите на болницата ще бъдат лекувани в съвременна, приятна и спокойна атмосфера.

Отделението по Акушерство и гинекология към “МБАЛ “Свети Иван Рилски – Разград” АД осъществява следните медицински дейности на II ниво на компетентност, съгласно медицински стандарт по “Акушерство и гинекология”.

  • Спешен и планов прием на бременни и раждащи жени 24 часа в денонощието;
  • Спешен и планов прием за наблюдение и лечение на бременни с различна патология на брeменността независимо от гестационния срок;
  • Спешен и планов прием на жени с гинекологични заболявания за консервативно и/или оперативно лечение, включително онкологични заболявания; хирургични интервенции с диагностична или терапевтична цел.

В отделението по Акушерство и гинекология функционално са обособени четири структури, с обновена и подобрена материална база:

  • Родилно
  • Гинекология
  • Патологична бременност
  • Неонатология

Екипът в отделението се състои от медицински специалисти с дългогодишен професионален опит на разположение 24 часа,  от които 4 лекари акушер – гинеколози, един лекар-специализант и двама неонатолози, 9 акушерки, 3 медицински сестри и 8 помощен персонал.

За осъществяването на специфичната медицинската дейност, Отделението по Акушерство и гинекология разполага с необходимата съвременна апаратура и  инструментариум.

От страна на екипа работещ в Отделението по Акушерство и гинекология към “МБАЛ “Свети Иван Рилски – Разград” АД към всички пациентки с гинекологични заболявания, бременни и родилки се полагат специално внимание и професионални грижи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе