Мирослав Грънчаров: Пред нас има отворен времеви прозорец и от кмета ще зависи какви проекти представяме пред правителството

Разград има  потенциал да  развива устойчив бизнес и да  привлече нови инвеститори  за производства с висока добавена стойност и  добре платени работни места. Достатъчно дълго време се управляваше без висока енергия, без амбициозни цели,  без съвременна  визия за развитие. На предстоящите местни  избори   можем да променим  това. В момента  пред нас е отворен прозорец и от личността на кмета ще зависи какви проекти, с какво качество и в какви срокове ще представи Разград  пред правителството на ПП-ДБ. За да започне промяната  в нашия град. Това обяви на среща с местните предприемачи  кандидатът за кмет на управляващата коалиция  Мирослав Грънчаров.

YouTube

Изборите за  местна власт са на 4 години, за  кметовете и общинските съвети  няма предсрочен вот. Не трябва да  допуснем  управлението на Разград да попадне в ръцете на хора, които мислят само за собственото си устройване, ще  загубим още   време. Нещо по лошо- ще похабим енергията  за промяна и надеждата на активните хора  за това да развиват и разширяват бизнеса си в Разград, каза Грънчаров пред  повече от 200 представители на бизнеса  в нашата община.

Разград има нужда да го управляват хора с енергия и  да вървим към бъдещето с друга скорост. Най-пряката връзка между  местната и централна власт е държавният бюджет. От това дали новият кметски екип ще е в състояние бързо да представи  пред правителството мащабни, полезни и качествени проекти, ще зависи дали общината ще вземе  завоя, за да излезе на бързата писта. Това заяви  пред препълненото с хора фоайе на Общинския културен център народният представител  на Разград от коалиция ПП-ДБ Антоанета Цонева.

Разград има нужда да  бъде управляван от  кмет мениджър, а не от чиновник. А кметът има нужда от подкрепата на  мнозинството в местния парламент. В листата на ПП-ДБ няма хора без биография, без сериозна експертиза и  лични постижения. Сред нашите кандидати има   представители на всички  професии, това са лица, познати на  местната общност с направеното от тях. Те имат и знанията, и енергията да извадят Разград от безвремието и да  го тласнат напред. Подкрепата  за  нашите  кандидати с бюлетина № 66 е  подкрепа за всеки  човек, за всяко семейство, защото една подредена и бързо развиваща се община има бъдеще. Това  бяха  доминиращите  послания на всички кандидати, които  говориха на срещата.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе