Галина Георгиева: В листата на ПП ГЕРБ имаме хора от всички етноси

Вчера Галина Георгиева с нейния отбор от кандидати за общински съветници бе на среща с жители на село Раковски, отново за подкрепа бе дошъл и народният представител Гюнай Хюсмен. Депутатът от ПП ГЕРБ представи и кандидата за кмет на кметството Акчай Лютфи и Галина Георгиева, а номерът с който могат да бъдат избрани в изборната бюлетина на 29 октомври е №7.

Хюсмен припомни, колко ръководни длъжности е заемала Георгиева и какъв богат административен опит има тя, и защо е подкрепена от ПП ГЕРБ, като най-подходяща за кмет на Разград.

YouTube

Досегашните кметове на Разград щом ги изберат, веднага забравят за нас от селата, каза един от жителите на Раковски и пожела на Галина Георгиева да не забравя колко много хора живеят и имат необходимост и на село от условия за добър живот.

В нашата листа има хора от всички етноси, от всякаква възраст, както и силно женско присъствие, коментира Галина Георгиева и представи присъстващите кандидати за общински съветници.

Всички те изслушаха проблемите на хората от селото и бе представена част от програмата за управление в следващия мандат, в който ще се обърне специално внимание на малките населени места – с нова транспортна схема, с подобряване на инфраструктурата, почистване на селското дере и създаване на младежки клуб в Раковски.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе