Първокласници-най-малките участници и рицари на доброто в кубратската инициатива „Превенция чрез добротворчество“

С похвална грамота „Деца с големи сърца“ и позитивни ученически папки,  МКБППМН-Кубрат, отличи най-малките участници в ноемврийската проява на доброволческата кауза, която местната комисия развива успешно през годините и учи малки, и големи на щедрост. Събитието се състоя  на 6 ноември 2023 година в заседателната зала на общинската администрация.    Секретарят на комисията д-р Н. Карагьозова похвали малките сърцати доброволци от СУ „Христо Ботев“  пред родителите и класната им ръководителка Шенал Исмаил и пожела, сътрудничеството, което са изградили за  толкова кратък период да се развива и разширява, защото само с общи усилия, разбиране и сътрудничество ще идват и желаните резултати.

 Първокласниците  имаха възможност да се запознаят и с различни специалисти, които работят в общинската администрация. С посещението си придобиха нови впечатления и преживяха нови емоции.

YouTube

Малчуганите с добри сърца със заделените средства от джобните им и с подкрепата на родителите им, избраха да подготвят празнична кошница за потребителите на „Дом за стари хора“ в Тертер по случай денят на християнското семейство, което се отбелязва на 21 ноември.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе